tirsdag 26. mai 2009

ørken...

endelig tilbake bak symaskinen. Det var lenge siden sist. Måtte bruke sånn prøvelapp for å finne ut hvilken søm jeg skulle bruke. Sier vel sitt.. Men deilig å være i gang igjen. Eksamen er ferdig så nå er det bare å sy! Og jeg har mange planer! Har tenkt å prøve meg på solhatt til prinsen, handlenett til å henge på vogna, trekk til voksiposen, forklè kjoler, byggeklosser, lavendelhjertet og nåletui. Det er de foreløpige planene. Håper virkelig at jeg får gjort det jeg ønsker. Kjenner at kroppen er sliten etter hardkjøret, så jeg må nok bare være tålmodig og ikke gape over for mye..;) eller sy over for mye.

Her er bilde av det ferdige oldemorteppet jeg har heklet i vår. Er super fornøyd med det! Men er prinsen på oppå teppet jeg er mest fornøyd med!Også et bilde av noen av byggeklossene. De er enkle å sy, men krever litt nøyaktighet(kanskje ikke min styrke).
puffen med for mye fyll i - jada... enda.. skrev jo at det ville ta tid før den blir normal.. kanskje den alltid forblir litt vel rund;)

2 kommentarer:

 1. Hei, og velkommen tilbake i bloggverden:)
  Så gøy å se alt det du klarer å få til!! Du er jammen allsidig i din kreativitet!
  Så fint teppet ble til slutt!!! Tenker at Noah er like begeistret for det som hu mor:)
  Hvor fikk du tak i det pippistoffet? Tøff puff!
  God tur til London! Kos dere!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei

  Pippistoffet fant jeg på Åhlens. Svigermor har sydd liftgardiner i samme stoff til rommet til prinsen. Veldig fornøyd med de!

  SvarSlett