tirsdag 27. juli 2010

gjesp...

sorry jenter - og gutter dersom det finnes noen av dere blandt mine kjære lesere... tiden strekker ikke helt til. Ikke får jeg sydd eller laget noe, og jeg får heller ikke blogget noe. Beklager. Det handler ikke om latskap - men knallhard prioritering! Gutta krever sitt - og jeg må si at jeg nyter det. Som sagt, jeg øver på å ikke si at vi har det travelt - eller si at vi lever i tidsklemma - men at det handler om prioriteringer - og ikke å legge for mange planer ;)

Jeg drømmer om mye - og går titt og ofte i planleggingsfella ;) jeg er ikke helt dreven med to-små-barns-planlegginga. Vi rekker ikke like mye. Og ett av følgene er at jeg har dratt med meg en sekk full av stoffer som jeg skulle sy mye fint av i sommer - sekken kommer hjem akkurat slik jeg pakket den - bare med litt mer blonder og stoff ombord ;) Det ble ikke så mye regnvær og så mye tid til overs som jeg planla for 4 uker siden da vi pakket bilen.. eneste jeg har sydd i sommer er å legge opp to arbeidsbukser til min far - og da trengte jeg ikke sy fint engang...

Og nå tenker jeg ikke over at mange av dere andre også sliter med beinhard prioritering - jeg får heller skrive oftere og kortere slik at dere ikke faller av etter første avsnitt (får nå inderlig håpe det blir avsnitt denne gang!!)

Og dagens husmortips; dersom du bruker fast såpe på badet - bruk en som er i samme farge som vasken - så synes ikke såperestene like godt ;)

3 kommentarer:

 1. Nei, tiden strekker ikke alltid til som småbarnsmamma...*smiler*..men barna blir større og så får man litt mer tid :O)
  Forsatt god sommer!

  SvarSlett
 2. Heisan Abbe
  Tror nok vi kjenner oss igjen i det du skriver de fleste av oss. Prioriteringer må til og det er såååå mye vi vil!
  Når ungene blir littegrann større finner du flere luker, men nyt tiden mens de enda er kosete og vil opp på et mammafang. I blant lengter jeg tilbake til den tiden, der jeg ser på gutta mine der de løper etter fotballen og slettes ikke trenger mamman i samme grad som før.
  Når det gjelder stoffene jeg handlet i Danmark er de alle gamle. Jeg syr omtrent kun av gjenbruksstoffer.
  Ha gode sommerdager!¨
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett
 3. He he, godt å høre at det ikke bare er jeg som av og til er litt i overkant optimistisk i forhold til prosjekter:) Viljen og tankene er der, men tiden, ja den strekker ikke alltid til...


  Vi får være flinkere til å være glad og stolt over det vi faktisk får til og prioriterer istedet for å tenke på alt vi gjerne skulle ha gjort...

  Kos deg med ungene,det er det viktigeste:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett