tirsdag 16. juni 2009

Såpelaging

I går hadde jeg besøk av tre meget skravlesyke jenter. Takk for en kjempe koselig kveld! Tror Arild vurderte å ta propper i ørene en stund - men valgte vel ikke å gjøre det fordi temaene vi snakket om var litt for interessante... hehe


Uansett. Vi skulle være litt kreative sammen og i går var det såpelaging som stod på menyen. Veldig gøy. Mest spennende var da vi skjærte opp såpene til slutt og fikk se det endelige resultatet. Da ble det mye styr. Alle ville ha de fineste. Det endte opp med at vi måtte legge såpene i 4 bunker også trakk vi hvem som skulle ha hvilken bunke. Fint løsning og alle ble veldig fornøyd. Vi ble enige om at de mindre fine såpene kunne vi gi til de som vi ikke var så veldig glad i ;) Ingen av de andre jentene ville ha fiske-såpene, så jeg fikk beholde alle de. Heldigvis er jeg gift med en fiskeentusiast, så han syntes det bare var fint;)

1 kommentar:

  1. Så gøy! Vi har snart brukt opp den fine såpa vi fikk av dere da dere var her i påska. kjempefine gaver å ha på lur, og dekorativt på badet:)
    Jeg fikk pakken i dag!
    Ha en fin kveld!
    Klem

    SvarSlett