torsdag 8. april 2010

Er det mulig?!?!

I går var dagen jeg skal le av så mye jeg kan, ja, for noen ganger er det ikke annet man kan gjøre!

jeg var nok en smule stresset - vel, jeg må ha vært det! Ringte og sendte meldinger med min kjære mann x-antall ganger mens han var på jobb. Han skal nemlig reise mye med jobben neste uke, kun hjemme natt til torsdag... og det er en utfordring med en 2-åring og babyen som jeg da skal klare å håndtere alene... jeg som hadde problemer med bare meg i går :) Uansett, dette må ha satt meg litt ut av spill..

Jeg fikk besøk av hun jeg skal skrive hovedoppgave sammen med, vi prøvde å være litt produktive uten særlig hell... men litt fikk vi nå snakket om oppgaven - mens Max sjamerte oss :) Så bar det til sykehuset for å ta ultralyd av Max sine hofter for å få konstantert at han IKKE har hoftefeil (TAKK). Så skulle min kjære mann hente oss på sykehuset... og da jeg så bilen kom jeg på at bilsetet står hjemme i leiligheten... Mannen hjem for å hente setet, jeg skulle ta bussen og møte han nærmere hjemmet. Så... joda, jeg klarer å gå på feil buss... ER DET MULIG. Men bare vent, det blir bedre :)

Endelig hjemme, får vi kastet i oss litt middag - mens den ene gutten ligger og gråter og er misfornøyd og den andre ikke vil sitte med bordet, bare løper rundt... Mannen drar så på møtet med speideren mens mor forsøker å få eldstemann i seng, mens jeg bærer på Max i meitai-en... for han vil selvfølgelig ikke ligge for seg selv. En ikke helt enkel oppgave..

Plutselig mens jeg har fått Noah i seng, satser på at han ikke kommer ut mer, Max ligger fortsatt på armen min og vil ikke sove, så ringer det på døren...!! Hvem er dette? Hm... på vei til døren kommer jeg på at jeg TIDLIGERE på dagen har avtalt at to venninner skal komme på besøk til meg.... og leiligheten så ut som en virvelvind hadde tatt turen innom...

Lenge leve overbærende venninnger - og prinsessekake på frysen!

3 kommentarer:

 1. Uff, stakkars deg:) Må jo le litt, kjenner meg godt igjen her,- spesielt med tredjemann,- minsten lå på magen min i bæreselen, nr.2 hadde bæsj i bleia og sistemann var ihvertfall ikke samarbeidsvillig... ! Lite kult å ha hybel under oss oppi alt dette.. litt lytt ned der av og til.. :)
  Men det går seg til, don`t worry:)Ammetåka er heller ikke kommet for å bli, og godt er det!
  Ha en fin kveld!!!!!
  Klem
  Du e flink Abbe!!!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Ha ha, hørtes ut som en vanlig dag hjemme hos oss:).. neida, fullt så ille er det ikke...
  Er deilig å høre at det stormer litt i andres hjem også:)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Huff, dette høres ut som en slitsom dag...Kose deg med guttene i helgen nå:-)

  SvarSlett