fredag 2. april 2010

Award ;)

Jeg har fått noen gode ord i bloggen til Marianne, mammasgutter.com - en blogg det er verd å titte innom! Best her er hennes prosjekt, nemlig å starte en butikk - med bare gutteklær!! Jippi! Guttelus skal den hete - og jeg gleder meg veldig!

Var ute og skulle handle inn litt nytt tøy til gutta på tirsdag - men det var trist! På kappahl hadde de kun 1 type strømebukse til gutter - og kanskje 15 - 20 forskjellige til jenter... og på HM var det heller ikke mye spennende babytøy.. tydelig at det er et behov for en butikk som kun tenker på oss med guttebarn - og som innser at tiden ikke strekker til hvis jeg skal sy alle klærne til gutta selv... og strømpebukse vet jeg ikke om jeg gidder bruke tiden på - den som det er så lite av for tiden... Ganske merkelig at den gikk så sakte for litt mer enn en måned siden - og at den nå går så fryktelig fort!!Lille Max har blitt enda større - og vi koser oss bare mer og mer! Lykken er en liten gutt som ligger og smiler og ler på fanget ;)Er ikke så mye blogging for tida - men mitt største prosjekt - det som opptar det meste av min tid - er amming, så det er heller få kreative timer i døgnet - men jeg har mange ideer i hodet - håper på litt mer kreativitet med symaskinen de neste ukene ;)


Fortsatt god påske!

2 kommentarer:

 1. Ja, det er trist å handle gutteklær på de store kjedebutikkene, syns jeg:(

  Det er helt utrolig hvor fort det går med småttisene. Aksel er nå 7mnd allerede og har ikke tid til like mye kos på fanget lenger...
  Men alle aldre har jo sin sjarm da.

  Kos deg med lille gutten din og amming er fakstisk en heltidsjobb! Var ikke mye annet jeg fikk gjort de første månedene heller...

  SvarSlett
 2. Hei hei! Takk for hilsen og gode ord! Svarte deg i bloggen min, men der er det jo ikke sikkert at du ser svaret...så skriver noen ord her også jeg:) Når det gjelder bloggdesign synes jeg man skal følge sin egen stil, for det er lett å bli revet med i alle duppedingser man kan velge i. Bloggen skal jo på en måte gjenspeile den som skriver den. Synes bloggen din er flott jeg, og det er alltid moro å følge med på deg og de flotte tingene du lager!:)

  SvarSlett