mandag 4. juli 2011

Hei igjen...

Dagene i nytt hus går mye i det samme. En snart fireåring som helst vil være med venner på samme alder - og savner vennene sine i Oslo... en ettåring som er stort sett blid og fornøyd - så lenge alt skjer som han ønsker, hvis ikke lar mor seg imponere over hvor mye vilje det finnes i et så lite barn!! Og mor, ja hun gleder seg til å begynne i praksis til høsten - og møte litt mer voksne mennesker.. ;)

nå høres det kanskje ut som om mor er en smule lei, men jeg begynner faktisk å bli glad i dette livet. Ha lang tid til frokost, lese bok sammen med prinsene, høre på alle de finurlige tankene til eldste prinsen og høre på lyden til de stabbende skrittene til lillebror. Og ikke minst, sørlandet og sommer er en hit! Deilig å leke på gresset eller luke i den bittelille kjøkkenhagen min ;)

Da vi solgte leiligheten i oslo ble det klart at jeg skulle få meg ny symaskin - noe jeg har fått! Men jeg gikk på en smell. jeg prøvekjørte Rolls'en før Opel... og da ble det jo noen tusen mer enn mitt forbruk kan forsvare.. uansett, Rolls'en syr bra den ;)Jeg gleder meg til å få litt mer opplæring på den, slik at jeg bruker den til mer enn den gamle symaskinen kan...Stua har fått seg vimpler, og eldsteprinsen lurte på hvem som hadde bursdag i dag da han så dem... var vel enda ett av hans triks for å lure mor til å gi han kake...


Ei lita tulle skal få seg ny kjole, men det tar litt tid å få sydd på to knapper - så foreløpig er den ikke fullført enda..

2 kommentarer:

  1. Hei :O)
    Ny maskin er aldri å forakte...*smiler*..
    Ja, det er kos med småbarn, og det er veldig kjekt med litt voksenprat også...ingen tvil om det!
    God sommer :O)

    SvarSlett