søndag 1. november 2009

Engler i høstmørket

Disse englene ble vel egentlig laget i for jul, men etter at den ene fikk håret revet av for over et halvt år siden - så har den bare hett Gabriel, og hatt håret hengende rundt halsen. ting tar tid. men i går fikk jeg endelig limt håret på plass igjen... puh!

Ellers går det mye i hekling for tiden. Babyteppe. Ferdig med ett og har startet på et nytt. Skal prøve og huske å ta bilde av de i dagslys - blir så dårlige bilder nå i mørket.
Jeg har ikke tid eller krefter til å sy så mye som jeg skulle ønske. Er jo så mange ting jeg har tenkt å gjøre - for ikke å snakke om alle julegavene.... Håper det blir bedre snart! Men litt sying blir det. Har sydd enda to ammeputer - de er gitt bort og glemt å tatt bilde av, har prøvd meg på flere ulike og mislykkede forsøk på saccosekk, nå er det bare blitt en vanlig stor pute med kulefyll.

Viktig tips hvis du skal sy ammepute: sy foret større enn trekket - så er du sikker på at trekket passer bedre, at det som ligger inni faktisk fyller ut trekket - og ikke ha for mye kuler i, i mitt mønster står det 25 liter, tror nok at 22 liter er nok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar