fredag 13. november 2009

Brent maskin og brente fingre

Ja, nå har eg prøvd det også... datamaskinen får svarte, " døde" felt dersom den holder på å ta fyr... det er ingen god ide å sette telys bak skjermen på den 2 dager gamle laptopen. Den smelter. Og det er heller ikke så veldig godt å ta på den smeltede plastikken...AU!!
Takk og pris for at Arild sa ja takk til sånn "idiot-forsikring". Og nå er det jeg som er idioten og takker for en fornuftlig ektemann!!

3 kommentarer:

 1. Huff det hørtes ikke greit ut...Det hørtes litt ut som meg :-) Syntes bloggen din er kjempe fin og du lager masse fint. Gøy å følge med :-)

  SvarSlett
 2. Au da!! Ja, fornuftige ektemenn er fint å ha! He, he:) Håper ikke brannskaden har gjort stor skade på fingrene dine da:) De er kjekke å ha, og kommer ikke med sånn "idiotforsikring" vet du:)
  Det har skjedd noe med mailem min, så jeg har mistet alle adr. mine! Gidder du å sende meg en mail en dag, så du kan komme inn i adr. boka mi igjen?! Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min:)

  Jeg har sydd raglankjoler til voksne også, se evt bilder på bloggen min. Tok da utgangpunkt i et mønster fra Alt om håndarbeide 06/2009 - sjekk evt om biblioteket ditt har det. Lykke til!

  SvarSlett