tirsdag 23. februar 2010

tida går sakte!

Disse dagene er merkelige! Når man har dårlig tid er det for lite tid som er problemet - men her i huset er det for tiden nok av tid - og den tiden vi har går i tillegg veldig veldig sakte! Veldig sakte! Vi går og bare venter og venter. Til og med prinsen på 2 år begynner å bli utålmodig. Når skal denne lille babyen komme?

Nå er vi snart ei uke på overtid - og det føles som en evighet - i hvert fall når nr 1 kom to uker FØR termin....

Hadde bare formen vært ok så kunne jeg sydd masse og gjort mye i huset, men jeg sitter eller ligger for det meste... veldig veldig kjedelig i lengden!!!

4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Huff! Jeg har full forståelse for at du venter og venter....Opplevde det samme med mine. Førstemann kom 3 uker før tiden og andremann måtte hjelpes igang han, 5 dager etter termin.....Da var jeg helt utslitt og dritlei. Hang in there! Nå er det snart over :-)

  SvarSlett
 3. Føler med deg Abbe!!!! Vi venter i spenning vi også på at det snatr skjer noe der borte;)
  Masse lykke til!!
  Klem fra Cathrine

  SvarSlett
 4. Hei, hei! Takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Så bra at du har funnet oppskriften.. Som allerede nevnt så prøver jeg å få en oppskrift på papir...men det tar sin tid gitt:) Du må ha lykke til i innspurten av svangerskapet! Det du kan tenke på er at neste helg er dere garantert fire i familien! Lykke til!!! :)

  SvarSlett