tirsdag 16. februar 2010

Toalettveske
Ei god venninne av meg skal gifte seg i påsken, og i den anledning var det tid på utdrikkingslag på lørdag. Siden formen min heller er dårlig orket jeg ikke være med hele dagen, men jeg fikk med meg kvelden sammen med jentene. Veldig koselig! Alle hadde med en liten undertøys-gave til henne - jeg valgte å sy en toalettveske til henne - også kunne hun jo ha alle de fine trusene oppi den :)
Stoff fra S&S og eget mønster.

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Den ble jo kjempefin!
  Du spurte meg om hvordan jeg unngår hull når jeg syr i glidelåsen. Jeg bretter inn endene på glidelåsen før jeg syr den på. Da blir ikke åpningen så stor. Tror det synes på noen av bildene mine, men er ikke helt sikker.

  SvarSlett
 2. Fytti så flinke du e å sy!! Eg har begynt å ønska meg symaskin itte å ha vært inne på bloggen din! Skulle bare hatt deg i nærheten for litt veiledning for å sei det sånn... det holde liksom ikkje med symaskinsertifikatet i disse kreative kretsane ser eg...
  Men e det vanskelig å sy sånn som denne? Va utrolig fine!

  hold ut, babyen komme snart (sjøl om du sikkert snart e kommt te det punktet der du tenke at du faktisk komme te å vær gravid resten av livet....)

  klem

  SvarSlett